CRV Dier

Uw veestapel in één oogopslag
  • Altijd en overal uw diergegevens in de hand
  • Eenvoudig in gebruik
  • Grip op uw dagelijkse werkzaamheden

CRV Dier

CRV Dier is de nieuwe app die de dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt.

De mobiele app CRV Dier is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven we doen! Met één druk op de knop geeft u eenvoudig uw ideeën aan ons door. Hierdoor blijft de app altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over CRV Dier? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Wat levert CRV Dier u op?

De app werkt logisch en eenvoudig, waardoor u sneller kunt werken en meer overzicht heeft. Dat bespaart tijd en geeft rust.

Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In één oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben. Registreer eenvoudig een VKI, dracht, geboorte en inseminatie of maak snel een afspraak voor de ki.

Wilt u stap voor stap uitleg over het gebruik van de CRV Dier-app? Bekijk de uitleg van CRV Dier met korte instructievideo's om meer te weten over de handige onderdelen van CRV Dier.

Uw veestapel in één oogopslag

CRV Dier

Start nu met CRV Dier!

Wilt u zich direct aanmelden om gebruik te maken van deze handige app? Meldt u zich dan aan via Mijn CRV. Daar vindt u ook meer informatie over de vervolgstappen na uw aanmelding.

Bekijk hier de actuele tarieven voor CRV Dier.

Ook interessant voor u:
Ovalert

Met Ovalert monitort u uw dieren continu op eten, herkauwen, gezondheid en inactiviteit en zelfs tochtige dieren signaleert u met Ovalert eerder.

CRV Bedrijf

CRV Bedrijf is een managementprogramma dat inzicht geeft in uw bedrijfsprestaties. Op één dashboard ziet u direct hoe het met uw veestapel gaat.

Mijn CRV

Mijn CRV is uw persoonlijke pagina. Hier vindt u uw persoonlijke gegevens, heeft u inzicht in uw deelnames en kunt u een nieuwe deelname aanvragen.