CRV Dier

Uw veestapel in één oogopslag

  • Altijd en overal uw diergegevens in de hand
  • Eenvoudig in gebruik
  • Grip op uw dagelijkse werkzaamheden

CRV Dier: Met gemak uw veestapel managen

Beheer uw veestapel gemakkelijk met CRV Dier, onze handige managementapp. CRV Dier is zowel op uw telefoon als computer te gebruiken. Of u nu in de stal staat, koffie drinkt, of zelfs geen internet hebt, u ziet in één oogopslag welke dieren nu uw aandacht nodig hebben. Registreer moeiteloos geboortes, drachten en inseminaties. En met de app maakt u ook snel een afspraak met KI. Ervaar het gemak van CRV Dier.

Hoe sluit ik CRV Dier af?

Volg onderstaande stappen om u direct aan te melden voor CRV Dier:

  1. Log in op mijn CRV via deze link
  2. Vervolgens klikt u op ‘producten’ links in het menu
  3. Kies het gewenste product en klik op aanmelden
  4. Klik op volgende en ga akkoord met de voorwaarden
  5. Klik op aanmelden

Maakt u al gebruik van CRV Dier?

Bent u ook benieuwd naar CRV Dier? Aanmelden kan heel eenvoudig via uw Mijn CRV-account.

Heeft u uw Mijn CRV-account nog niet geactiveerd? Lees hier het stappenplan om te starten met Mijn CRV.

Benieuwd naar ervaringen uit de praktijk? Bekijk hier hoe Erna van den Hengel CRV Dier gebruikt in haar dagelijkse werkzaamheden.

CRV Dier werkt samen met CRV Bedrijf

Naast CRV Dier is CRV Bedrijf ook een van onze nieuwe managementapplicaties. Deze twee applicaties vervangen VeeManager. Daar waar CRV Dier u alle informatie geeft op dierniveau, doet CRV Bedrijf dit op het niveau van de gehele veestapel. Ze vullen elkaar dus perfect aan. Benieuwd naar CRV Bedrijf? Bekijk dan hier onze pagina.

Voor en door veehouders

CRV Dier is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven wij doen. Met één druk op de knop geeft u eenvoudig uw ideeën of feedback aan ons door. Hierdoor blijft de app altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s.

Wilt u meer informatie over CRV Dier of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk deze pagina met uitleg over specifieke onderdelen van CRV Dier. Of kijk eens tussen onze veelgestelde vragen.

Zijn er filmpjes met uitleg over de onderdelen in CRV Dier?
Jazeker, op deze pagina vindt u filmpjes met uitleg over de onderdelen in CRV Dier. Hier staan ook instructievideo’s voor het onderdeel Gezondheid, bijvoorbeeld hoe u een behandeling invoert.

Ook interessant voor u:

Ovalert

Met Ovalert monitort u uw dieren continu op eten, herkauwen, gezondheid en inactiviteit en zelfs tochtige dieren signaleert u met Ovalert eerder.

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u..

Mijn CRV

Mijn CRV is uw persoonlijke pagina. Hier vindt u uw persoonlijke gegevens, heeft u inzicht in uw deelnames en kunt u een nieuwe deelname aanvragen.