Mijn CRV

Uw persoonlijke CRV-account
  • Inzicht in uw persoonlijke gegeve
  • Uw productdeelnames beheren
  • Eenvoudig aanmelden voor nieuwe apps

Mijn CRV

CRV werkt hard aan vernieuwing van de software waarmee we u ondersteunen in uw bedrijfsvoering. Onze nieuwe apps en programma’s zijn nu nog gebruiksvriendelijker en uw data blijven ook in de toekomst goed beschermd.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Mijn CRV? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Mijn CRV - uw persoonlijke CRV-account

Wat is Mijn CRV?

Mijn CRV is uw persoonlijke, online account waarop u inlogt met uw e-mailadres en wachtwoord. Via Mijn CRV heeft u direct toegang tot uw persoons- en bedrijfsgegevens en vindt u een overzicht van alle deelnames die u bij CRV heeft. U kunt vervolgens op het icoon van een applicatie klikken en het programma gaan gebruiken. Ook kunt u zich in Mijn CRV eenvoudig aanmelden voor CRV Dier en CRV Bedrijf. Deze twee programma’s zullen het huidige VeeManager op termijn volledig vervangen.

Mijn CRV blijft uitbreiden

Hier blijft het niet bij, want de komende maanden komen er stapsgewijs mogelijkheden bij. Zo kunt u in Mijn CRV binnenkort ook uw facturen inzien, machtigingen beheren, verloren oormerken doorgeven en documenten archiveren. En bent u eenmaal ingelogd in Mijn CRV, dan hoeft u niet opnieuw in te loggen in de webshop.

CRV Dier en Bedrijf

Maak tijdelijk kosteloos gebruik van CRV Dier en CRV Bedrijf

VeeManager-deelnemers die zich nu aanmelden voor Mijn CRV, mogen kosteloos gebruikmaken van CRV Dier en CRV Bedrijf. Zo kunt u op uw gemak alvast alle mogelijkheden bekijken en uitproberen. U hoeft hiervoor niets dubbel in te voeren, want alles wat u in CRV Dier en CRV Bedrijf invoert (behalve in de module Gezondheid), wordt automatisch ook in VeeManager gezet.

Start nu met Mijn CRV!

Wilt u zich aanmelden? Dat kan! Registreer u direct op de pagina van Mijn CRV (klik op Registreren). Of neem contact op met de Klantenservice via 078 15 44 44.

Ook interessant voor u:
VeeManager

VeeManager, hét managementpakket voor elke veehouder, maakt veestapelmanagement nog eenvoudiger.

CRV Dier

CRV Dier is de app die uw dagelijkse werk rondom uw veestapel makkelijker maakt. U ziet snel welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

CRV Bedrijf

CRV Bedrijf is een managementprogramma dat inzicht geeft in uw bedrijfsprestaties. Op één dashboard ziet u direct hoe het met uw veestapel gaat.