Homepagina

BETTER LIFE

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u.

CRV Fokkerij

CRV Fokkerij geeft inzicht in het genetisch potentieel van uw veestapel. Met behulp van CRV Fokkerij lukt het om tot uw ideale koe te komen.

StierAdviesProgramma (SAP)

Hogere omzet per koe, goed stieradvies en meer. Ons StierAdviesProgramma (SAP) en onze StierWijzer geven al zo'n 40 jaar diverse mooie resultaten.

Webshop

Via de mobiele telefoon of de pc direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de webshop!

Het laatste nieuws

CRV is zaterdag 10 juni aanwezig op STARDAY

CRV is zaterdag 10 juni aanwezig op STARDAY

Lees verder

Doelmatig fokken op dochtervruchtbaarheid

‘Een vruchtbare koe wordt drachtig op het moment dat jij dat wil.’ Met deze woorden onderstreept specialist veestapelmanagement René Bos het belang van vruchtbaarheid voor iedere veehouder. Fokken op dochtervruchtbaarheid leidt in de praktijk tot zichtbare resultaten.

Lees verder

Groot onderhoudsmoment digitale systemen CRV

Groot onderhoudsmoment digitale systemen CRV

Lees verder
CRV, koploper in gezondheid en efficiëntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiëntie

Een efficiënte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement én het milieu! CRV Efficiëntie verhoogt de voerefficiëntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.