Homepagina

BETTER LIFE

Fokken op Maat

Bij Fokken op Maat kijken we met een merkertest naar de genetische aanleg van een vrouwelijk dier. De uitslag van de merkertest (ook wel genomic test of genoomtest genoemd) geeft een betrouwbaar beeld van wat het dier later gaat presteren.

Vruchtbaarheid op Maat

Met dit abonnement regelt u de dienstverlening rondom vruchtbaarheid zoals u dat wilt. Met een vast bedrag per maand werkt u volgens plan aan een vruchtbare veestapel en zet u diensten zoals insemineren en tocht- en drachtcontrole in zoals u dat wenst.

CRV Dier

CRV Dier is de nieuwe app die uw dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker maakt. Wanneer u in de stal staat, aan de koffie zit of zelfs als u even geen internet heeft. In Ć©Ć©n oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Webshop

Via de mobiele telefoon of de pc direct een bestelling plaatsen voor sperma of inseminatiemateriaal? Of snel even de fokwaarde van een stier checken? Het kan gemakkelijk en gebruiksvriendelijk via de webshop!

Het laatste nieuws

ā€˜Met meer informatie ga je sneller vooruitā€™

Als het over fokkerij gaat heeft Maarten Makkink best een wensenlijstje. ā€˜We willen een koe fokken die op alle vlakken in balans is. Een hoge genetische aanleg voor productie moet samengaan met uitstekend functioneel exterieur en prima gezondheidskenmerken.

Lees verder

CRV-ledenbijeenkomsten 2022

Binnenkort starten de jaarlijkse ledenbijeenkomsten inclusief verkiezingen. Een lastige opgave in deze coronatijd. Daarom organiseren de tien districten ieder een eigen (live) districtswebinar. Hierin blikken we met u terug op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Ook nemen wij u mee in de actualiteiten vanuit het district, de coƶperatie en de holding. De uitslag van de (her)verkiezing wordt ook bekend gemaakt. In het tweede deel van de webinar komt een specifiek thema aan de orde.

Lees verder

Hoornloze MRIJ stieren Mirakel P en Meervelder Primeur P

In Nederland, maar ook wereldwijd, wordt hoornloosheid steeds belangrijker. Reden hiervoor is dat dierenwelzijn, gezondheid en maatschappelijke inzichten steeds meer invloed krijgen in de fokkerij. Niet alleen binnen het holsteinras, maar ook bij fleckvieh en mrij, wordt hoornloosheid steeds belangrijker. Het mrij-fokprogramma bij CRV zet zich dan ook in om deze hoornloze factor in het mrij-ras te ontwikkelen. Mooie voorbeelden zijn de Mustangzoon Mirakel P en de Don Quichot P-zoon Meervelder Primeur P.

Lees verder
CRV, koploper in gezondheid en efficiƫntie

CRV Gezondheid

Een gezonde veestapel geeft u meer werkplezier en verhoogt uw inkomen. CRV Gezondheid verbetert de vruchtbaarheid, uier- en klauwgezondheid van uw dieren. Dit heeft als voordeel dat de veestapel makkelijker te managen is en u de koeien minder vaak hoeft te behandelen.

CRV Efficiƫntie

Een efficiƫnte veestapel produceert meer kg melk of vlees met minder grondstoffen. Beter voor uw rendement Ʃn het milieu! CRV Efficiƫntie verhoogt de voerefficiƫntie, de levensduur en de productie van uw veestapel.