CRV Bedrijf

CRV Bedrijf

Direct aanmelden

Inzicht in uw bedrijfsprestaties

  • Inzicht in de gehele veestapel
  • Overzichtelijk en eenvoudig dashboard
  • Ondersteunend bij beslissingen

CRV Bedrijf, de nieuwe applicatie voor uw bedrijfsmanagement

Maak kennis met CRV Bedrijf, onze managementapplicatie die u inzicht geeft in uw bedrijfsprestaties.

Op het dashboard ziet u in één oogopslag hoe het met uw veestapel gaat. U ziet bijvoorbeeld de actuele stallijst, snelzicht, mpr attenties, mpr-bedrijfsoverzicht en mpr-dieroverzicht.

Daarnaast vindt u ook informatie over de gezondheid, vruchtbaarheid en duurzaamheid van uw veestapel in CRV Bedrijf. Essentiële informatie die u helpen bij het nemen van beslissingen over uw veestapel. Kortom, u heeft al uw bedrijfsprestaties snel, overzichtelijk en eenvoudig in beeld.

Hoe sluit ik CRV Bedrijf af?

Volg onderstaande stappen om u direct aan te melden voor CRV Dier:

  1. Log in op mijn CRV via deze link
  2. Vervolgens klikt u op ‘producten’ links in het menu
  3. Kies het gewenste product en klik op aanmelden
  4. Klik op volgende en ga akkoord met de voorwaarden
  5. Klik op aanmelden

Maakt u al gebruik van CRV Bedrijf?

Heeft u uw Mijn CRV-account nog niet geactiveerd? Lees hier het stappenplan om te starten met Mijn CRV.

Benieuwd naar ervaringen uit de praktijk? Bekijk hier hoe Jord Schermer CRV Dier en CRV Bedrijf gebruikt voor zijn bedrijfsmanagement.


CRV Bedrijf werkt samen met CRV Dier

Naast CRV Bedrijf is CRV Dier ook een van onze nieuwe managementapplicaties. Deze twee applicaties zullen samen VeeManager gaan vervangen. Daar waar CRV Bedrijf u alle informatie geeft op het niveau van de veestapel, doet CRV Dier dit op dierniveau. Ze vullen elkaar dus perfect aan. Benieuwd naar CRV Dier? Bekijk dan hier onze pagina.

Voor en door veehouders

CRV Bedrijf is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven wij doen. Met één druk op de knop geeft u eenvoudig uw ideeën of feedback aan ons door. Hierdoor blijft de app altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s.

Wilt u meer informatie over CRV Bedrijf of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk onze pagina met de veelgestelde vragen.

Ook interessant voor u:

CRV Dier

CRV Dier is de app die uw dagelijkse werk rondom uw veestapel makkelijker maakt. U ziet snel welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben.

Mijn CRV

Mijn CRV is uw persoonlijke pagina. Hier vindt u uw persoonlijke gegevens, heeft u inzicht in uw deelnames en kunt u een nieuwe deelname aanvragen.

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u..