CRV Managementpakket

CRV Managementpakket

Alles voor uw bedrijfsmanagement

 • Meerdere producten onder één dak
 • Voordeliger dan losse producten
 • Inzicht in uw bedrijfsresultaten

CRV Managementpakket

Als veehouder neemt u elke dag beslissingen om uw bedrijf en veestapel gezond en efficiënt te houden. CRV helpt u daarbij met de juiste informatie. Daarvoor hebben wij de volgende handige applicaties. Gebruikt u meerdere programma's? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u.
Het pakket bestaat uit:

CRV Dier, CRV Bedrijf en CRV Fokkerij ondersteunen u 24 uur per dag bij uw dagelijkse werkzaamheden en bij het nemen van belangrijke beslissingen. Via de Appswitcher kunt u heel eenvoudig tussen de apps schakelen. Het CRV Managementpakket heeft nu ook de cross-app zoekfunctie. Een zoekfunctie over de CRV applicaties heen.

U kunt keuzes maken op basis van betrouwbare en actuele informatie. Van een geboorteregistratie, inseminatiemelding van het aanvragen van merkertesten tot stallijsten, de mestboekhouding en mpr-overzichten. Zowel achter je pc als via de app op je telefoon.

Zo heeft u snel toegang tot alle informatie die u nodig heeft. Met het CRV Managementpakket werkt u aan een gezondere veestapel. Nu en in de toekomst.

Voor en door veehouders

CRV Dier is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven wij doen. Met één druk op de knop geeft u eenvoudig uw ideeën of feedback aan ons door. Hierdoor blijft de app altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s.

Wilt u meer informatie over CRV Dier of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk deze pagina met uitleg over specifieke onderdelen van CRV Dier. Of kijk eens tussen onze veelgestelde vragen.

Tarieven

Als u via Mijn CRV het CRV Managementpakket afneemt, dan gaat de betaling van deze applicaties in. Heeft u meerdere locaties, dan betekent dit dat u voor al uw dieren op alle locaties gaat betalen. U krijgt één deelname van een CRV-product of -applicatie voor al uw locaties. Bekijk de tarieven hier.

Hoe stap ik over naar het CRV Managementpakket?

Wilt u graag overstappen naar het CRV Managementpakket? Dat kan heel eenvoudig via Mijn CRV. Om in te loggen gaat u naar www.mijncrv.nl en gebruikt u het standaard e-mailadres dat bij CRV bekend is met bijbehorend wachtwoord (minimaal 12 tekens). Lukt inloggen niet? Volg dan onderstaande stappen om uw wachtwoord te resetten. Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met CRV Klantenservice: 088 00 24 440.:

 1. Ga naar www.mijncrv.be (Werkt de link niet? Kopieer hem dan en plak hem in uw webbrowser)
 2. U ziet het inlogscherm. Klik op de lichtblauwe knop ‘Wachtwoord vergeten?’
 3. Vul uw e-mailadres in waarmee u altijd met CRV communiceert
 4. Klik op ‘Verzenden’ en ontvang een nieuw tijdelijk wachtwoord per e-mail. Kunt u de e-mail niet vinden? Controleer dan uw spambox
  LET OP: de link in de mail is maar 15 minuten geldig!
 5. Vul vervolgens in het inlogscherm het zojuist gebruikte e-mailadres en het tijdelijke wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’
 6. Stel daarna direct uw nieuwe wachtwoord in en uw account is klaar voor gebruik
 7. Klik na het inloggen op het menu "Producten" om u aan te melden.