Nieuws

Articles

 • CRV aanwezig op Agriflanders 2023

  Donderdag 12 januari 2023 (melkvee) en vrijdag 13 januari 2023 (vleesvee) staat Agriflanders weer voor de deur. Ook CRV is hierbij aanwezig. Heb jij een vleesvee of melkkoe kampioen in uw stal staan lees dan in onderstaand bericht hoe u zich kunt aanmelden.
 • Stieren in de spotlight

  De stieren Mangrove, Mento en Rody worden in de spotlights gezet tijdens de aAa-actie. Bij afname van 20 rietjes krijgt u er +5 gratis! Deze actie loopt van 17 november 2022 tot en met 6 januari 2023. Hieronder lichten we de stieren een voor een uit.
 • Gezonde oude koeien fokken begint met goede paringen

  De focus van de familie Knobbe uit Gersloot ligt de laatste jaren steeds meer op een duurzame koe. Met behulp van Fokkerijadvies achter de koe, Fokken op Maat en het StierAdviesProgramma (SAP) van CRV krijgt de familie een steeds duurzamere veestapel.
 • Extra onderhoud CRV applicaties

  Om u snel en adequaat van management-data te voorzien en zo goed mogelijk van dienst te zijn, investeren wij continu in het verbeteren van onze applicaties en van onze IT-infrastructuur. Normaal gesproken vindt er daarom op iedere eerste zaterdagavond van de maand een onderhoudsmoment plaats. De komende periode zullen er een aantal extra onderhoudsmomenten worden ingepland, waardoor er verschillende applicaties minder beschikbaar of met minder functionaliteit beschikbaar zijn. Ook deze extra momenten worden op de zaterdagavonden gepland om u zo min mogelijk te belasten.