Nieuws

Articles

 • Bij CRV staat de klant centraal

  Ieder jaar in het eerste weekend van oktober viert België ‘het weekend van de klant’. Een dag waarop klantvriendelijkheid gestimuleerd en gevierd wordt. Een mooi moment om u als klant te laten zien hoe wij ons bij CRV bezig houden met dit onderwerp.
 • Beschikbaarheid webshop op 1 oktober: nieuwe stieren nu al te bestellen!

  De zwartbonte holsteinstieren Cheese rf, Romero, Lawrence, Happy P en Amplitude zijn vanaf nu te bestellen op onze shop! Bij het roodbonte holsteinaanbod voegen we de stieren Truman en Jumpstone toe. Stuk voor stuk mooie stieren met een diverse bloedvoering en variatie in melk, gehalten en prijsstelling. En natuurlijk top voor Gezondheid en Efficiëntie. Zaterdag 1 oktober zal de CRV webshop wel bereikbaar zijn, maar bestellen is vertraagd of niet mogelijk. Neem daarom nu een kijkje op onze shop en bestel snel!
 • CRV hoofdsponsor NVM 2022

  Op zaterdag 29 oktober 2022 wordt de Nationale Vleesvee Manifestatie (NVM) georganiseerd door de Federatie Vleesveestamboeken Nederland. Dit jaar vindt de NVM plaats in Manege Bartels te Mariënheem (Ov.). De volgende rassen zijn aanwezig: Belgisch Witblauw, Blonde D’Aquitaine, Verbeterd Roodbont, Piemontese, Limousin, Charolais en Marchigiana. En er is een demogroep Herford te bewonderen. CRV is ook deze editie weer trotse hoofdsponsor van de NVM.
 • ‘Met CRV Dier hebben we een hoop minder papierwerk’

  Als Menno of Henk Schuttert een koe tochtig zagen, moesten ze altijd haar gegevens opzoeken in een map, de SAP-uitslag pakken, daarna de ki bellen en een reeks cijfers intoetsen. Nu gebruiken ze CRV Dier op hun telefoon en is alles met een paar klikken geregeld.
 • Fokkerij legt basis voor een lange levensduur

  De exacte levensduurvererving van een stier is pas bekend als al zijn dochters zijn afgevoerd. Maar de fokwaarde levensduur, gebaseerd op data uit de mpr en I&R, geeft een goede schatting van de levensduur die van dochters van een stier mag worden verwacht.