Wat zijn de nieuwe applicaties van CRV?

Van VeeManager

Direct aanmelden

naar CRV Managementpakket

  CRV Managementpakket vervangt VeeManager Compleet

  VeeManager is vervangen door CRV Dier en CRV Bedrijf. Deze applicaties vormen, samen met de fokkerijtool CRV Fokkerij, het CRV Managementpakket. Voor ieder bedrijf is er iets wat past. Benieuwd naar de applicaties? Hieronder leggen we ze kort uit.

  Alle nieuwe applicaties op een rij

  CRV Managementpakket

  Gemakkelijk en voordelig

  Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket.
  Het managementpakket bestaat uit:
  • CRV Dier
  • CRV Bedrijf
  • CRV Fokkerij

  Gebruikt u meerdere applicaties van CRV? Wellicht is het managementpakket dan voordeliger voor u. Lees hier meer over het CRV Managementpakket.

  CRV Bedrijf

  Inzicht in uw bedrijfsprestaties

  CRV Bedrijf is een managementapplicatie die u inzicht geeft in uw bedrijfsprestaties. Op één overzichtelijk dashboard ziet u direct hoe het met uw veestapel gaat.
  U ziet bijvoorbeeld het gemiddelde vet- en eiwitpercentage op uw bedrijf of u kunt uw MPR bedrijfsoverzicht bekijken. Al uw bedrijfsprestaties snel, overzichtelijk en eenvoudig in beeld. Lees hier meer over CRV Bedrijf.

  CRV Dier

  Uw veestapel in één oogopslag

  CRV Dier maakt de dagelijkse werkzaamheden rondom uw veestapel makkelijker. In de stal, aan de koffie of zelfs als u even geen internet heeft. In één oogopslag ziet u welke dieren er vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben. Registreer eenvoudig een geboorte, inseminatie of dracht. De app werkt logisch en eenvoudig.
  U werkt sneller en heeft meer overzicht. Lees hier meer over CRV Dier.

  CRV Fokkerij

  Slim inzicht in uw fokkerijgegevens

  CRV Fokkerij geeft u slim inzicht in uw belangrijkste fokkerijgegevens. Dit is belangrijk wanneer u fokkerijbeslissingen neemt om tot uw ideale koe te komen. In CRV Fokkerij rangschikt u uw veestapel op basis van uw eigen fokdoel, of op een kenmerk naar keuze zoals NVI, kg melk, uiergezondheid of hoornloosheid. U spoort eenvoudig uw genetisch beste dieren op en vergelijkt de werkelijke prestaties met de genetische uitslag. Ook kunt u gemakkelijk een merkertest aanvragen of bij deelname aan StierAdvies de stieradviezen inzien.
  Lees hier meer over CRV Fokkerij.

  Alle applicaties van CRV

  Voor en door veehouders

  CRV Dier is ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven wij doen. Met één druk op de knop geeft u eenvoudig uw ideeën of feedback aan ons door. Hierdoor blijft de app altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s.

  Wilt u meer informatie over deze applicaties? Kijk eens tussen onze veelgestelde vragen of neem contact op met onze klantenservice.

  Mijn CRV

  Om gemakkelijk naar al uw applicaties te gaan logt u in op Mijn CRV. Hier kunt u zien welke producten u afneemt en kunt u direct inloggen in de verschillende applicaties. Ook kunt u in Mijn CRV uw documenten, facturen en machtigingen inzien. Wilt u eerst meer informatie? Kijk dan op de pagina's van de applicaties, of neem contact op met uw VSA of CRV Klantenservice via 078 15 44 44.

  Tarieven

  Als u via Mijn CRV het CRV Managementpakket afneemt of een van de 3 losse applicaties dan gaat de betaling van deze applicaties in.

  Heeft u meerdere locaties, dan betekent dit dat u voor al uw dieren op alle locaties gaat betalen. U krijgt één deelname van een CRV-product of -applicatie voor al uw locaties.

  Bekijk de tarieven op deze pagina.