CRV Dier en CRV Bedrijf

CRV Dier en CRV Bedrijf

Direct aanmelden

De applicaties voor uw bedrijfsmanagement

 • Grip op uw dagelijkse werkzaamheden
 • Eenvoudig in gebruik
 • Inzicht in de gehele veestapel

CRV Dier en CRV Bedrijf

Heeft u al kennis gemaakt met CRV Dier en CRV Bedrijf? Deze twee applicaties gaan VeeManager Melk en Vlees vervangen. CRV Dier geeft u alle informatie op dierniveau, terwijl CRV Bedrijf het overzicht bewaard van de gehele veestapel. Een perfecte combinatie dus. Daarnaast voldoen deze twee applicaties aan alle eisen op het gebied van privacy en de beveiliging van uw gegevens.

Wat kan ik met CRV Dier?

Of u nu in de stal staat, aan de koffie zit of even geen internet heeft: in één oogopslag ziet u in CRV Dier welke dieren vandaag of morgen extra aandacht nodig hebben. Registreer eenvoudig een VKI, dracht, geboorte en inseminatie of maak snel een afspraak voor de ki. CRV Dier is zowel op mobiel als computer te gebruiken.

Wat heeft CRV Bedrijf mij te bieden?

Op één overzichtelijk dashboard ziet u direct hoe het met uw veestapel gaat. U ziet bijvoorbeeld het gemiddelde vet- en eiwitpercentage op uw bedrijf of het aantal mastitisgevallen. Deze overzichten helpen u om belangrijke beslissingen te nemen over uw veestapel.

Naast informatie over gemiddelden kunt u in CRV Bedrijf ook eenvoudig details op bedrijfsniveau inzien. Denk aan de stallijst, gezondheidsoverzichten, registratiekaarten, geboortebewijzen en koekaarten. Kortom, u heeft al uw bedrijfsprestaties snel, overzichtelijk en eenvoudig in beeld.

CRV Dier en CRV Bedrijf in de praktijk

Tiny Winter, melkveehoudster in Vriezenveen, is een tevreden gebruiker van CRV Dier en CRV Bedrijf. Dankzij deze applicaties heeft ze goed zicht op haar veestapel en ervaart ze meer overzicht in haar werkzaamheden. Bekijk hieronder haar ervaringen in de praktijk.

Bent u ook zo benieuwd naar CRV Dier en CRV Bedrijf? Als VeeManager-gebruiker kunt u kosteloos gebruikmaken van CRV Dier en CRV Bedrijf. Zo kunt u alvast eens een kijkje nemen in de applicaties. Aanmelden kan heel eenvoudig via uw Mijn CRV-account.

Heeft u uw Mijn CRV-account nog niet geactiveerd? Lees dan verder.

Activeer uw Mijn CRV-account

U kunt uw Mijn CRV-account activeren volgens onderstaand stappenplan.

 1. Ga naar www.mijncrv.be (Werkt de link niet? Kopieer hem dan en plak hem in uw webbrowser)
 2. U ziet het inlogscherm. Klik op de lichtblauwe knop ‘Wachtwoord vergeten?’
 3. Vul uw e-mailadres in waarmee u altijd met CRV communiceert
 4. Klik op ‘Verzenden’ en ontvang een nieuw tijdelijk wachtwoord per e-mail. Kunt u de e-mail niet vinden? Controleer dan uw spambox
  LET OP: de link in de mail is maar 15 minuten geldig!
 5. Vul vervolgens in het inlogscherm het zojuist gebruikte e-mailadres en het tijdelijke wachtwoord in en klik op ‘Inloggen’
 6. Stel daarna direct uw nieuwe wachtwoord in en uw account is klaar voor gebruik

Voor optimaal gebruikersgemak adviseren wij u om onze applicaties te openen met Google Chrome, Edge of Safari. Om CRV Dier op uw telefoon te kunnen gebruiken, is het noodzakelijk om de applicatie van CRV Dier te downloaden in uw App Store of Google Play Store.

Voor en door veehouders 

CRV Dier en CRV Bedrijf zijn ontwikkeld samen met veehouders en dat blijven wij doen. Met één druk op de knop geeft u eenvoudig uw ideeën of feedback aan ons door. Hierdoor blijven de applicaties altijd voldoen aan de wensen van u en uw collega’s. Bent u benieuwd wat er met uw melding gedaan wordt? Bekijk dan onderstaand filmpje.

Wilt u meer informatie over CRV Dier of CRV Bedrijf of heeft u specifieke vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice of bekijk onze pagina met de veelgestelde vragen.