CRV Gezondheid en Efficiëntie

CRV Gezondheid
en CRV Efficiëntie

Wereldwijd koploper

  CRV Gezondheid en CRV Efficiëntie

  Wij geloven dat betere koeien leiden tot een beter leven voor veehouders, hun veestapel en de omgeving om hen heen.

  Een perfecte balans tussen gezonde en efficiënte koeien is daarbij ons uitgangspunt, want hoe gezonder een koe, hoe efficiënter zij produceert. Niet voor niets zijn wij daarom wereldwijd koploper in gezondheid en efficiëntie.

  ‘Om koeien met groeikracht te krijgen moet het kloppen van begin tot einde’

  Ik werk alleen met de beste genetica en het beste voer voor al mijn dieren. Daardoor is mijn veestapel gezond en efficiënt.
  Gebroeders Cocquyt, De Mahoney, Pittem
  vleesvee

  Ons stierenaanbod

  Bekijk via onderstaande button ons gezonde en efficiënte stierenaanbod in de webshop en bestel direct.
  Ga naar de webshop

  ‘Vruchtbare koeien bereik ik door te sturen op genetische vruchtbaarheid, gebalanceerde voeding en een preventieve gezondheidsaanpak’

  Ik voel me trots als mijn koeien bij 24 maanden voor het eerst afkalven en op 4-jarige leeftijd al 3 kalveren hebben gegeven
  Gebroeders Cocquyt, De Mahoney, Pittem

  Duurzaamheid hoog in het vaandel

  • Wist je dat CRV wereldwijd de eerste en enige is die een methaanindex ontwikkelt? Zo kunnen koeien ook bijdragen aan een beter milieu.
  • Het Dairy Breeding Center in Wirdum is het grootste centrum van Europa voor de productie van hoogwaardige embryo’s. Dit is de kern van de volgende generatie nog gezondere en efficiëntere koeien.
  • We willen bijdragen aan gezondere en duurzamere koeien door de nieuwste technologieën te gebruiken of zelf te ontwikkelen. CRV staat bijvoorbeeld aan de wieg van genomicselectie. We hebben de meeste genomicsdata, veilig en betrouwbaar in eigen boerenhanden.


  CRV, koploper in gezondheid en efficiëntie

  Wilt u ook een gezonde en efficiëntie veestapel? Bekijk stieren stieren die bij u passen in onze webshop of neem contact met ons op voor een goed advies!

  Veestapeladviseur

  Gezondheid en Efficiëntie - ook interessant voor u

  Belgisch witblauw

  Fokken met bwb uit het fokprogramma van CRV/BBG staat garant voor mooi bevleesde kalveren, lange dieren met fijnheid en een gemakkelijke opfok.

  Overige vleesrassen

  Naast BWB hebben wij nog een aantal vleesrassen beschikbaar. Van Aberdeen angus, die in populariteit snel toeneemt, tot de Charolais.

  Stamboekregistratie Belgisch witblauw

  Met stamboekregistratie bwb hebt u zicht op de afstammingsgegevens van uw koeien. CRV verzorgt het vastleggen en publiceren van de afstammingsgegevens.