aAa

Capaciteit en aanleg combineren

Direct naar de webshop

Koe in balans

  • Kwaliteitsvolle stieren
  • Makkelijk te managen
  • Ruime keuze

aAa

De stieren van CRV laten zien dat ze de basis leggen voor een gezonde en efficiënte veestapel. Capaciteit én aanleg combineren in een uitgebalanceerde koe. Dat is waar het om draait.

CRV heeft een ruime keuze kwaliteitsvolle stieren met veelgevraagde aAa-codes. Ruim 40% van de CRV-stieren valt in een andere codegroep dan 234. Een gezonde en efficiënte veestapel, wie wil dat nou niet? En daarbij bent u ook op zoek naar rendement en continuïteit op uw bedrijf. Rendement behalen met uitgebalanceerde koeien uitblinkend in capaciteit én aanleg. Op het gebied van laatrijpheid, persistentie en levensduur, maar ook op het gebied van goede melkproducten met prima gehalten.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over aAa? Vraag informatie aan via het informatieformulier of vraag uw eigen fokkerijspecialist/accountmanager om advies.

Het gebruik van aAa-codes voegt iets toe, omdat deze iets zeggen over de koe als geheel
Ton Willems uit Haarle over aAa

Wat levert aAa u op?

Met aAa-stieren bent u verzekerd van een gezonde en efficiënte veestapel. We bieden een selectie van stieren waarmee u koeien fokt met een gemiddelde hoogtemaat, voldoende breed en een ruime conditie. Koeien die eenvoudig te managen zijn en langer meegaan.

De dochtergeteste Rocky levert dieren met veel inhoud en openheid. De laatrijpe en persistente dochters beschikken over uitstekende uiers en prima gezondheidskenmerken. Mandela is een roodfactorstier die over dochters beschikt met veel voorhand en een uitstekende conditie. De koeien beschikken over prima beenwerk en goede uiers.
Duurzame en gebalanceerde koeien laten zien dat fokken winst oplevert!

Bent u geïnteresseerd in kwaliteitsvolle stieren met veelgevraagde aAa-codes? Bekijk de selectie of lees wat aAa-stieren voor veehouder Ton Willems betekenen.

Ga naar de shop voor de actuele aAa-codes

In onze webshop selecteert u gemakkelijk de door u gewenste aAa-codegroep.

Wist u dat CRV ook een totaal overzicht aan stieren met aAa-codes heeft? Bekijk hier het aAa totaal overzicht.

Bekijk hier het actuele stierenaanbod.

Ook interessant voor u:

StierAdviesProgramma (SAP)

Hogere omzet per koe, goed stieradvies en meer. Ons StierAdviesProgramma (SAP) en onze StierWijzer geven al zo'n 40 jaar diverse mooie resultaten.

CRV Holstein

De holsteinstieren van CRV beschikken over een uitstekende gezondheid en efficiëntie en vallen op door hun hoge eiwit- en vetvererving en prima beenwerk.