Ki-opleiding (dhz)

Ki-opleding (dhz)

Praktisch bezig zijn met vruchtbaarheid

  • Cursus leren insemineren
  • Theorie- en praktijklessen
  • Opfriscursus vruchtbaarheid

Ki-opleiding (dhz)

Een koppel met vruchtbare koeien is de spil van uw bedrijf. Wilt u meer inzicht krijgen in de vruchtbaarheid op uw bedrijf en hierop zelf controle uitoefenen? Dan is zelf insemineren van uw veestapel wellicht iets voor u! Dit leert u bij onze ki-cursussen.

Tijdens de vruchtbaarheidscursussen die CRV aanbiedt, leert u onder begeleiding van een CRV-vruchtbaarheidsspecialist vakkundig insemineren. Het totale vruchtbaarheidsmanagement komt aan bod: van meer oog voor het waarnemen van de tocht tot het behandelen van dieren tegen witvuilen. Kortom, insemineren kunt u leren tijdens een doe-het-zelfinseminatiecursus in uw regio!

Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u zich opgeven voor een ki-cursus? Geef het door via het aanvraagformulier.

Leer vakkundig insemineren

Tijdens de ki-cursussen leert u onder begeleiding van een CRV-vruchtbaarheidsspecialist vakkundig insemineren.
Bekijk onze ki-cursussen

Start nu met de ki-opleiding!

Heeft u belangstelling voor een van deze cursussen? Lees dan meer over ons cursusaanbod. Op basis van de aanmeldingen, stellen wij regionale groepen samen.

Ook interessant voor u:

Ovalert

Met Ovalert monitort u uw dieren continu op eten, herkauwen, gezondheid en inactiviteit en zelfs tochtige dieren signaleert u met Ovalert eerder.

CRV Managementpakket

Naast de mogelijkheid om losse producten af te nemen bij CRV, is het ook mogelijk om ze af te nemen in pakketvorm: het CRV Managementpakket. Gebruikt u meerdere programma's van CRV? Dan is het CRV Managementpakket wellicht voordeliger voor u..

Vruchtbaarheid op Maat

Betere vruchtbaarheidsresultaten en meer rendement van uw veestapel met Vruchtbaarheid op Maat. Naar wens ingericht en voor een vast maandbedrag.