Gebruikskruising

Gebruikskruising

Direct naar de webshop

Bewezen kwaliteit voor de beste prijs

  • Ruim aanbod geschikte kruisingsstieren
  • Top bevruchters
  • Bewezen geboortegemak

Belgisch-witblauwgebruikskruising

De Belgisch-witblauwstieren voor gebruikskruisingen staan garant voor mooi bevleesde kalveren. Veehouders hebben minstens zoveel behoefte aan een vlotte afkalving en een goede opstart van de koe.

CRV test daarom elke jonge stier uitgebreid in het veld door middel van inseminaties. We analyseren alle gegevens en zetten die om in kruisingsindexen, zoals geboortegemak, drachtduur en gewicht.

Interesse in kruisen met Belgisch witblauw? Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de beste kruising? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Bwb-gebruikskruisingsaanbod

Bekijk via onderstaande button ons mooie aanbod Belgisch-witblauwgebruikskruising in de webshop en bestel direct.
Bekijk het aanbod in de webshop

Samenwerking BBG

CRV werkt samen met Belgian Blue Group (BBG), onze partner in het Belgisch-witblauwras. BBG analyseert al het sperma. Wij kunnen zo een goede spermakwaliteit en hoog bevruchtend vermogen garanderen. Of u nu kiest voor lichte bwb-kalveren of voor bwb-stierkalveren met meer bespiering of soort: CRV heeft een ruim aanbod aan geschikte Belgisch-witblauwgebruikskruisingsstieren.

Selecteer bewust stieren voor uw veestapel:

  • Geboortegemak vlot tot zeer vlot zorgt voor een gunstig geboorteverloop
  • Topbevruchters garanderen een hoog bevruchtend vermogen

Lees wat Belgisch-witblauwgebruikskruising voor veehouder Teunis van ’t Land betekent.

‘De kruislingkalveren moeten gemakkelijk geboren worden’
Veehouder Teunis van ’t Land uit Haaften

Aberdeen-angus-gebruikskruising

De aberdeen angus is van oorsprong een Schots ras. We onderscheiden de black-angus- en de rode red-angus-runderen. Het ras wint snel aan populariteit mede door de groeiende vraag vanuit de markt.

De aberdeen angus wordt geroemd om zijn kwaliteit, door de specifieke marmering van het vlees. De runderen zijn hoornloos en hebben korte benen. Het aberdeen-angus-ras kent natuurlijke, gemakkelijke geboorten en is daarmee uitermate geschikt voor de gebruikskruising met melkvee.

Interesse in kruisen met aberdeen angus? Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de beste kruising? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Aberdeen-angus-gebruikskruisingaanbod

Bekijk via onderstaande button ons mooie aanbod aberdeen angus-gebruikskruising in de webshop en bestel direct.
Bekijk het aanbod in de webshop

Ook interessant voor u:

CRV Holstein

De holsteinstieren van CRV beschikken over een uitstekende gezondheid en efficiëntie en vallen op door hun hoge eiwit- en vetvererving en prima beenwerk.

CRV Fleckvieh

Na holstein is fleckvieh het grootste ras ter wereld. Het zijn zeer vruchtbare en zelfredzame koeien met goede producties uit gezonde uiers.

Genetica

Genetica en CRV zijn al decennia lang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Gericht fokken helpt u de veestapel te bereiken die u voor ogen heeft.