Embryotransplantatie

Embryo-
transplantatie

Eenvoudig en effectief embryo’s verkrijgen

  • Embryo’s van uw eigen topdieren
  • Veiligste manier om genetica aan te kopen
  • Laatstekansembryo’s voor dieren die lastig drachtig worden

Embryotransplantatie

Snelle genetische vooruitgang van uw veestapel bereikt u met multiple ovulation and embryo transfer (MOET). Hiermee kunt u eenvoudig, effectief en veilig meerdere afstammelingen van uw topdieren fokken.

CRV transplanteert jaarlijks zo’n 14.000 embryo’s. Onze specialisten beschikken over jarenlange ervaring met MOET, dus u bent verzekerd van een deskundige aanpak die het beste uit uw vee haalt.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over embryotransplantatie? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Wat levert embryotransplantatie u op?

CRV heeft al 25 jaar ervaring op het gebied van embryotransplantatie. Onze specialisten weten hoe ze het spoelen en plaatsen van embryo’s op een verantwoorde en succesvolle manier moeten toepassen. Omdat u mindere dieren als ontvangsters kunt gebruiken, zet u uw veestapel optimaal in.

Resultaat
Een spoeling levert gemiddeld 5,5 gezonde embryo’s op. De ervaring leert dat de helft van de dieren na transplantatie drachtig is. Die score is vergelijkbaar met het drachtresultaat na insemineren.

Laatstekansembryo’s
Met embryotransplantatie creëert CRV ook andere nieuwe kansen. Indien bepaalde dieren na verschillende inseminaties niet drachtig worden, bieden laatstekansembryo’s nog een goede kans op dracht.

Maar liefst 50% van de dieren wordt alsnog drachtig na het plaatsen van laatstekansembryo’s door onze specialisten.

Start nu met embryotransplantatie!

Wilt u meer weten over een van de embryotransplantatie? Of heeft u interesse in deelname? Vraag informatie aan via ons informatieformulier.

Bekijk ook de actuele tarieven voor het tarief van dit product.

Ook interessant voor u:

MPR Dracht

Wilt u ook na inseminatie de koeien in beeld hebben die niet drachtig zijn? Geautomatiseerd en volgens uw eigen wensen? Dan is MPR Dracht iets voor u!

Delta Satelliet

Met Delta Satelliet zet u grote stappen in de verbetering van uw veestapel: de beste embryo’s uit het CRV fokprogramma voor een concurrerende prijs.

Laatstekansembryo's

Uw waardevolle koe toch drachtig? Dit is het moment om een 'laatstekansembryo' in te zetten.