Toelichting kortingen

Meer informatie over de kortingen die CRV biedt

Op de tarievenkaart informeert CRV u over de meest gangbare en actuele tarieven van CRV-producten en -diensten. CRV biedt een aantal kortingen op de tarieven, bijvoorbeeld internetbestelkorting of korting bij automatische betaling.


Korting bij automatische betaling

Automatische incasso van uw facturen levert u een korting van 1 procent op de factuur op.

Internetbestelkorting
Met de internetbestelkorting ontvangt u als klant de besparing die CRV realiseert wanneer u de bestelling van sperma invoert. Deze korting bedraagt € 5,- per bestelling met een minimale ordergrootte van 10 doses sperma.

Transactiekorting bij bestelling
De transactiekorting geldt alleen voor het bestelde conventionele sperma. Voor SiryX geldt geen transactiekorting voor het bedrag. Wel telt in de bestelling het aantal doses SiryX-rietjes mee voor de bepaling van het kortingspercentage op het conventionele sperma. Bestelde doses die op de wachtlijst komen, tellen automatisch mee bij de korting. Doses die gereserveerd worden, vallen per reservering onder de transactiekorting.

Kwantumkorting bij inseminatie
De kwantumkorting is een kwartaalkorting over de doses conventioneel sperma die in dat kwartaal in combinatie met een inseminatie zijn afgenomen. Voor SiryX geldt geen kwantumkorting, wel telt het aantal doses SiryX in combinatie met inseminatie mee voor de bepaling van het kortingspercentage op het conventionele sperma.

Tabel: Kortingspercentages in de transactie- en kwantumkorting
In onderstaande tabel vindt u de kortingen die van toepassing zijn op het totaal aantal doses per bestelling (transactiekorting) en de kortingen die van toepassing zijn op het aantal doses dat in een kwartaal via de inseminatoren is afgenomen (kwantumkorting).

Klasse in aantal dosesLevering op verzoek (transactiekorting)Geplande levering (transactiekorting)Kwantumkorting
3-90%2%0%
10-190%2%2%
20-390%5%5%
40-5910%10%10%
60-7915%15%15%
80-9920%20%20%
100-11922%22%22%
120-14924%24%24%
150-19926%26%26%
200-29928%28%28%
300+30%30%30%


Bestellen?
Bestellen kan heel eenvoudig via de webshop van CRV. Het enige wat hiervoor nodig is, is een loginnaam en een wachtwoord voor de bestelsite. Van alle beschikbare stieren (van diverse rassen) kan online sperma besteld worden, evenals van de nodige inseminatiematerialen. Tijdens het bestelproces kunt u zien wanneer de stier van uw keuze leverbaar is. CRV biedt daarbij enkele aflevermogelijkheden aan: afleveren tijdens een geplande bezoek of levering op verzoek (binnen zes werkdagen). Na het verzenden van uw bestelling wordt uw order verwerkt en zullen orderafhandeling, facturering en verzending op de gebruikelijke manier door CRV worden gedaan.
We rekenen € 15,- aan bezorgkosten als het bestelde materiaal onder de € 15,- is. Dit geldt niet als het materiaal bezorgd wordt bij een gepland bezoek.