Overstapweken CRV Managementpakket

Overstapweken
Van 1 mei tot 30 juni 2024

  Gebruikt u op dit moment nog VeeManager?

  VeeManager is vervangen! Stap daarom tijdens de overstapweken van 1 mei tot 30 juni 2024 over op het CRV Managementpakket.

  CRV Dier, CRV Bedrijf en CRV Fokkerij zijn in de plaats gekomen voor VeeManager! Deze apps zijn beter, handiger en sneller in gebruik en ontwikkeld in samenwerking met veehouders en zijn op zowel een mobiele telefoon, tablet, laptop of pc te gebruiken.

  ‘Als een koe geïnsemineerd kan worden, bestel ik via de app direct de ki. Dat is met een paar kliks op de telefoon snel geregeld.'
  Erna van den Hengel, melkveehoudster in Achterveld

  Stapt u ook over?

  Als veehouder neemt u elke dag beslissingen om uw bedrijf en veestapel gezond en efficiënt te houden. CRV helpt u daarbij met de juiste informatie. Daarvoor hebben wij de volgende handige applicaties:

  CRV Dier (alle informatie op dierniveau), CRV Bedrijf (alle informatie op bedrijfsniveau) en CRV Fokkerij (helpt u bij alle fokkerij gerelateerde vragen).

  Gebruikt u meerdere programma's? Dan is het CRV Managementpakket voordeliger voor u. Alle applicaties in één pakket. Stap nu over naar het CRV Managementpakket en maak kans op een Powerbank!

  Hoe stapt u gemakkelijk over?

  Dat kan eenvoudig. Ga naar ‘Mijn CRV’ en gebruik uw het standaard e-mailadres dat bij CRV bekend is met bijbehorend wachtwoord (minimaal 12 tekens). Klik na het inloggen op het menu op "Producten" om u aan te melden.

  CRV Dier, CRV Bedrijf en CRV Fokkerij ondersteunen u 24 uur per dag bij uw dagelijkse werkzaamheden en bij het nemen van beslissingen.

  Ervaringen uit de praktijk

  Jord Schermer is melkveehouder in Grootschermer