Ovalert

Voor een vruchtbare en gezonde veestapel

  • Optimale tochtdetectie
  • Betere vruchtbaarheidsresultaten
  • Gezonde veestapel

Ovalert

Ovalert verliest uw koeien nooit uit het oog en monitort dag en nacht uw dieren op eten, herkauwen, gezondheid en inactiviteit.

Ovalert signaleert tochtige dieren zelfs eerder en beter dan het menselijk oog. Zo mist u nooit het juiste inseminatiemoment en verbetert u de vruchtbaarheid van uw veestapel. Maar Ovalert doet meer dan alleen het meten van de activiteit. Ovalert geeft u ook tijdig inzicht in de gezondheid en het vreetgedrag van uw dieren. Zo heeft u meer grip op uw hele veestapel voor betere bedrijfsprestaties. Deze alles-in-eenoplossing monitort de koeien dag en nacht en signaleert tochtige dieren.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over Ovalert? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Bekijk de video over Ovalert

Wat levert Ovalert u op?

Met Ovalert Basis kunt u het systeem koppelen met VeeManager, zodat u alles in één managementsysteem bij elkaar heeft. Koedata worden dan automatisch uitgewisseld en tochtattenties zijn inzichtelijk via de Ovalert-module, app en sms. Ook kunt u de dieren met een attentie direct opgeven voor inseminaties.

Maakt u gebruik van het StierAdviesProgramma (SAP) van CRV? Dan krijgt u bij een tochtattentie per dier de drie beste paringen direct in beeld. Zo bespaart u tijd en helpt Ovalert u efficiënt naar een vruchtbare en gezonde veestapel.

Wilt u weten hoe Ovalert werkt, bekijk dan de complete informatie over de techniek van het systeem. Nieuwsgierig naar de ervaringen van veehouders met Ovalert? Veehouders vertellen over hun ervaring met Ovalert.

‘De lagere tussenkalftijd merk ik direct in mijn portemonnee!’
Melkveehouder Jaap Formsma uit Scherpenzeel

Start nu met Ovalert!

Bent u ook benieuwd wat Ovalert voor u kan betekenen? Vraag hier informatie aan via ons informatieformulier.

Bekijk ook de actuele tarieven voor het tarief van dit product.

Ook interessant voor u:

Ki-dienstverlening

Onze inseminatoren zijn vakkundig, praktisch en specialistisch opgeleid. Echte experts op het gebied van vruchtbaarheid én 365 dagen per jaar inzetbaar.

VeeManager

CRV Managementpakket: alles voor uw bedrijfsmanagement.

Vruchtbaarheid op Maat

Betere vruchtbaarheidsresultaten en meer rendement van uw veestapel met Vruchtbaarheid op Maat. Naar wens ingericht en voor een vast maandbedrag.