Onze toekomstvisie

Onze toekomstvisie

Verantwoord voeden van de wereld

  Onze toekomstvisie

  Sinds 1874 verbeteren wij rundvee. Dat doen wij door onze leden en klanten te ondersteunen met bewezen genetica- en dataoplossingen en diensten. Dag in dag uit produceren veehouders met onze hulp gezondere en efficiëntere koeien. Hoe gezonder en efficiënter hun koeien zijn, hoe beter het bedrijfsresultaat. Maar ook hoe beter het resultaat is voor de koeien en het milieu.

  ‘Wij blijven innoveren om de wereld in 2050 duurzaam te kunnen voeden’
  Angus Haslett, algemeen directeur CRV

  Toekomstige generaties

  Wij voelen ons verantwoordelijk voor toekomstige generaties. De wereld verandert en wij veranderen mee. Om de wereldbevolking in 2050 te kunnen voeden moet de voedselproductie wereldwijd stijgen. En daar dragen wij graag ons steentje aan bij. Natuurlijk wel op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier. Om een hogere voedselproductie te realiseren investeren wij in nog hogere kwaliteit genetica-, data- en technologische oplossingen. Natuurlijk ondersteund door eersteklas service. Daarbij focussen we ons op efficiënter gebruik van natuurlijke bronnen en het minimaliseren van de milieu-impact om de planeet te beschermen. Voor nu en voor onze toekomstige generaties.

  Wij blijven veehouders wereldwijd toegevoegde waarde bieden door bewezen verbeteringen. Zo dragen we met elkaar bij aan het verantwoord voeden van de wereld.

  Better Cows > Better Life

  Onze toekomstvisie