De CRV-cultuur

De CRV-cultuur

Verbetering, zorg en passie

  De CRV-cultuur

  Onze cultuur is ons succes. Ooit besloten we dat we door samen te werken meer voor de veehouderij kunnen betekenen dan alleen. Daarom richtten we in 1874 een coöperatie op. En nog steeds zijn zo’n 23.000 veehouders in Nederland en Vlaanderen eigenaar van CRV. Met elkaar zijn we gedreven om elke dag waarde toe te voegen voor veehouders wereldwijd.

  Onze focus is een gezonde en efficiënte veestapel voor elke veehouder, wereldwijd. Om dat te bereiken leveren we topgenetica en innovatieve dataoplossingen. Daarmee maken we het leven van veehouders, koeien en onze omgeving elke dag een beetje beter. Misschien zijn we daarom wel uitgegroeid tot een van de grootste veeverbeteraars ter wereld.

  ‘CRV is dé toonaangevende, klantgerichte coöperatie voor veeverbetering, gedreven om toegevoegde waarde te creëren voor veehouders’

  Dit vinden wij belangrijk

  Elk bedrijf heeft zijn eigen cultuur en wij natuurlijk ook. Zodra je bij ons binnenstapt, ervaar je waar we voor staan en wat ons met elkaar verbindt: verbetering, zorg en passie.

  Verbetering
  We zijn in 1874 ontstaan omdat we rundvee wilden verbeteren. En dat doen we nog steeds. Al jaren zijn we gedreven om te blijven ontdekken welke kansen genetica voor de veehouder biedt. En inmiddels hebben we ook vele innovatieve management- en dataoplossingen voor veehouders ontwikkeld die elke dag bijdragen aan het verbeteren van hun veestapel. Wij geloven dat bewezen verbetering leidt tot een beter leven voor de veehouder, zijn veestapel en de omgeving. Vandaar onze slogan: Better Cows > Better Life.

  De CRV-cultuur - verbetering

  Zorg
  We geven om onze veehouders, hun veestapel en de omgeving. Doordat we het grotere plaatje zien en begrijpen welke impact we hebben op het begin van een ingewikkelde voedselketen, voelen we een sterke verantwoordelijkheid om te zorgen voor onze toekomstige generaties. Daarom investeren we in een perfecte genetische balans tussen gezondheid en efficiëntie, zodat koeien productief zijn en gezond oud worden. Op die manier dragen we bij aan een betere toekomst en verbeteren we het leven van mens en dier over de hele wereld.

  De CRV-cultuur - zorg

  Passie
  Ons bedrijf is in handen van duizenden rundveehouders die de waarde en schoonheid van de veehouderij begrijpen. Wij werken vol passie met en voor veehouders. We begrijpen hun uitdagingen maar al te goed. Daarom bieden we de beste totaaloplossingen die veehouders en hun veestapel aantoonbaar verder helpen. Hoe specifiek de behoefte van een veehouder ook is. Dat is onze passie al sinds 1874.

  De CRV-cultuur - passie

  Ethische commissie

  Wist u dat wij een ethische commissie hebben? Door onze belangrijke rol in de voedselketen willen wij op een duurzame en maatschappelijk ethische manier omgaan met de aarde en de mensen, dieren en planten die daarop leven.

  Onze ethische commissie onderzoekt en adviseert over:

  • Duurzaam fokkerijbeleid
  • Diergezondheid en dierwelzijn
  • Ecologische duurzaamheid
  • CRV in de samenleving