CRV-Koppelingen

CRV-Koppelingen

Direct aanmelden

Nog meer werk uit handen

  • Optimaal gebruik maken van geautomatiseerde systemen
  • Systemen ‘slim’ laten samenwerken
  • Systemen op afstand beheren en besturen

CRV-koppelingen

CRV Dier en Bedrijf neemt u nog meer werk uit handen als u het koppelt aan de automatiseringssystemen van uw bedrijf. Uitwisseling van informatie en aansturing van systemen regelt u zo heel eenvoudig.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over CRV-koppelingen? Vraag informatie aan via het informatieformulier.

Hoe werkt CRV-koppelingen?

Wij maken onderscheid tussen EMM-uitwisseling en de koppeling Compleet. Bij de EMM-uitwisseling stuurt uw melksysteem de dagelijkse melkgiften door voor de MPR-verwerking. De CRV-koppeling Compleet zorgt voor een uitwisseling tussen CRV Managementpakket en uw eigen automatiseringssysteem. Door de uitwisseling tussen de systemen registreert u gegevens makkelijker en ontvangt u waardevolle managementinformatie in beide systemen.

EMM, dagelijkse melkgift

Compleet

Activiteit (basis- koppeling Ovalert)

Lely

X

x

X

GEA

X

X

SAC

X

X

X

Fullwood

X

X

X

DeLaval

X

X

Boumatic

X

Nedap

basiskoppeling Ovalert

SCR

basiskoppeling Ovalert

Wat levert VeeManager-koppelingen u op?

Door de koppeling wordt informatie over melkproductiegegevens, vruchtbaarheidheidsgegevens, I&R, inseminaties, uw stallijst maar ook dagelijkse melkgiften automatisch uitgewisseld. Afhankelijk van uw bedrijfssituatie maken wij samen met u de keuze welke koppeling het best past bij uw bedrijfssituatie.

Naast de mogelijkheid om te koppelen met een melkstal of melkrobot bieden wij de mogelijkheid om te koppelen met uw koemonitoringssysteem. van Nedap of SCR. Deze koppeling biedt u de mogelijkheid om alle informatie uit uw systeem in te zien op CRV Dier en CRV Bedrijf.

Start nu met CRV-koppelingen!

Wilt u meer weten over de beschikbare koppelingen en de mogelijkheden voor koppeling van CRV Dier en Bedrijf met uw automatiseringssysteem? Vraag hier informatie aan via ons informatieformulier.