Capaciteit en aanleg combineren in een uitgebalanceerde koe

Categorie: Fokwaarden
Lamore (v. Watt), moeder van Worldcup

De stieren van CRV laten zien dat ze de basis leggen voor een gezonde en efficiënte veestapel. Capaciteit én aanleg combineren in een uitgebalanceerde koe. Dat is waar het om draait. CRV heeft een ruime keuze kwaliteitsvolle stieren met veelgevraagde aAa-codes. Ruim 35% van de CRV-stieren valt in een andere codegroep dan 234.

Een gezonde en efficiënte veestapel

Een gezonde en efficiënte veestapel, wie wil dat nou niet? En daarbij bent u ook op zoek naar rendement en continuïteit op uw bedrijf. Rendement behalen met uitgebalanceerde koeien uitblinkend in capaciteit én aanleg. Op het gebied van laatrijpheid, persistentie en levensduur, maar ook met goede melkproducten met prima gehalten.

‘Rendement met uitgebalanceerde koeien. Op het gebied van laatrijpheid, persistentie en levensduur, maar ook met goede melkproducten met prima gehalten’

Koeien in balans

We bieden een selectie van stieren waarmee u koeien fokt met een gemiddelde hoogtemaat, voldoende breed en een ruime conditie. Koeien die eenvoudig te managen zijn en langer meegaan.

De dochtergeteste Rocky levert dieren met veel inhoud en openheid. De laatrijpe en persistente dochters beschikken over uitstekende uiers en prima gezondheidskenmerken.

Mandela
is een roodfactorstier die over dochters beschikt met veel voorhand en een uitstekende conditie. De koeien beschikken over prima beenwerk en goede uiers.

Duurzame en gebalanceerde koeien laten zien dat Better Cows > Better Life winst oplevert.

Stierenaanbod aAa


Bekijk de selectie van kwaliteitsvolle stieren met veelgevraagde aAa-codes.