Terugkijken uitzending Studio CRV: gezondheid onder de loep

Terugkijken uitzending Studio CRV: gezondheid onder de loep

Een informatief tafelgesprek over klauw- en uiergezondheid, vruchtbaarheid en best passende stieren. Dat was in een notendop de allereerste uitzending van Studio CRV: gezondheid onder de loep. Heeft u de uitzending gemist? Geen probleem, u kunt deze gemakkelijk terugkijken op deze pagina.

Studio CRV: gezondheid onder de loep

Fokkerijspecialist Aniek Kock en specialist veestapelmanagement Tonnie Vissers spraken met Florus Pelikaan (jarenlang werkzaam geweest als redacteur bij Veeteelt) over alle aspecten rond gezondheid. Wat levert een goede gezondheid een bedrijf zoal op en hoe kan je dit zelf verbeteren? Er zijn diverse kijkersvragen behandeld en er werden bewegende beelden getoond van topstier Delta Fast Lane en de dochters van Pilates. Aniek haalde verschillende voorbeelden uit haar dagelijkse praktijk als veestapeladviseur aan. Ook zijn er enkele stieren besproken. Deze CRV-stieren helpen u om een gezonde en efficiëntie veestapel te realiseren. Want zoals u weet staat CRV voor gezonde koeien met een functioneel exterieur die een uitstekende productie met prima gehalten realiseren.

Bekijk de uitzending van Studio CRV

Wilt u de uitzending van Studio CRV: gezondheid onder de loep (nogmaals) bekijken, klik dan hier. Wilt u de getoonde films bekijken, klik dan hier voor de uitleg over de indexen CRV Gezondheid en CRV Efficiëntie, klik hier voor Delta Fast Lane en klik hier voor de dochters van Pilates.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de besproken onderwerpen, één van de genoemde stieren of over onze andere stieren? Neem dan contact op met uw veestapeladviseur of de CRV-klantenservice. Wij helpen u graag met het maken van de beste fokkerijkeuzes voor uw fokdoel!