Terugblik AgriFlanders - Bedankt voor uw bezoek

Stand CRV
Stand CRV

Afgelopen week(end) was de AgriFlanders in Gent. Wat fijn dat we u weer konden ontmoeten op onze stand. Een goed gesprek over uw veestapel met onze fokkerijspecialisten, alles te weten te zijn komen over voerefficiëntie, de mooie dieren bekijken, profiteren van de diverse beursacties en racen tegen profwielrenner Mauri Vansevenant. Kortom, er viel genoeg te beleven op de CRV-stand!

Winst voor CRV-afstammelingen

De melkveeprijskamp op de donderdag was zeer succesvol voor CRV-afstammelingen. Zo is Nawootje (v: Double W Ranger) van Lieven en Frederik Ryckewaert kampioene jonge koeien én algemeen kampioene zwartbont geworden én heeft ze het algemeen kampioenschap AgriFlanders in de wacht gesleept. Bernadette (v: Peak Hotline) van CRV-collega Tjebbe Huybrechts is kampioene gekalfde vaarzen geworden. En Lola van het Zomerbloemhof van Dries Lahousse is kampioene volwassen koeien geworden. Lola is de overgrootmoeder van Delta Maximizer die binnenkort op dekschema komt.

De vleesveeprijskamp op de vrijdag vond ook plaats onder grote publieke belangstelling. Ook hier namen de afstammelingen van CRV diverse rozetten mee naar huis (en naar de stand). Na de prijskampen was het nog genieten op de CRV-stand van de lekkere vleesveeversnaperingen die aangeboden werden.

Kampioen Nawootje
Kampioen Nawootje
Kampioen Bernadette
Kampioen Bernadette
Kampioen Lola
Kampioen Lola