Studio CRV: Lang leeft de koe

Studio CRV: Lang leeft de koe

Op donderdag 29 september 2022 vindt het online event van Studio CRV plaats. Deze keer zijn er twee uitzendingen. De middageditie start om 12:30 uur en de avondeditie start om 20:30 uur. In dit online event praten wij graag met u over levensduur en dan met name over de factoren die spelen bij het realiseren van een hoge levensduur.

Studio CRV: Lang leeft de koe

In dit Webinar informeren wij u graag over het thema levensduur. Levensduur is één van onze bouwstenen van de index CRV-efficiëntie. Tijdens dit Webinar staan de volgende onderwerpen centraal: Welke factoren komen kijken bij een hoge levensduur, heeft levensduur een connectie met het krijgen van 100.000 liter koeien en welke stieren in het CRV-aanbod zijn geschikt voor het verkrijgen van een hoge levensduur in uw veestapel?

Wilt u zelf een veestapel realiseren met een hoge levensduur? Zorg dan dat u deze Webinar niet mist! Deze keer bestaat het Webinar uit twee uitzendingen, een middag- en een avondeditie, zodat u kunt kiezen welke uitzending u wilt bekijken. De Middageditie start om 12:30 uur en de avondeditie start om 20:30 uur. Klik hier om deel te nemen aan de middageditie en klik hier om deel te nemen aan de avondeditie

U kunt zelf ook vragen insturen (m.b.t. het thema levensduur). Deze vragen en onderwerpen komen tijdens het Webinar aan de orde. De vragen kunt u doorgeven in ons formulier kijkersvragen.

Voor dit Webinar hoeft u zich niet aan te melden.

Bekijk hier het Webinar