Studieclub aanbod en bezoeken Dairy Breeding Center CRV

Dairy Breeding Center CRV

Wie wil er nu geen veestapel die gezond is, lang meegaat en gemakkelijk produceert? CRV helpt veehouders bij het halen van een hoger rendement en veel werkplezier. Better cows > Better life, dat is immers waar CRV voor staat. Een van de zaken die CRV als ondersteuning biedt is een programma voor fok- en veeteeltstudieclubs in Nederland en afdelingen en studieclubs in Vlaanderen.

Aanbod voor studieclubs

We hebben voor fok- en veeteeltstudieclubs presentaties over diverse onderwerpen beschikbaar. Gezondheid en levensproductie, vruchtbaarheid en ons nieuwe concept ‘FeedExcel’ zijn zomaar enkele thema’s waarover we met jullie in gesprek kunnen gaan. Graag komen wij een middag of avond ‘op de koffie’ om met elkaar van gedachten te wisselen.

Meer weten over het laten verzorgen van een presentatie? Neem dat contact op met uw fokkerijspecialist of de CRV-Klantenservice.

Bezoek CRV’s Dairy Breeding Center in Wirdum

Ruim drie kwart van de stieren die CRV opfokt, komt uit embryo’s van de dieren op het Dairy Breeding Center in het Friese Wirdum. Hoe gaat het embryo-productieproces precies in zijn werk en wat kunnen embryo’s toevoegen aan een snellere genetische vooruitgang van uw bedrijf?

Breng met uw studieclub een bezoek aan het hart van het CRV-fokprogramma en bekijk vanuit de skybox de dieren die aan de basis staan van het fokken van toekomstige stiermoeders.

Vooraf aanmelden
U bent van harte welkom om met uw studieclub een bezoek te brengen aan ons Dairy Breeding Center. Op de eerste woensdag van de maand is er een vaste bezoekochtend. Wij ontvangen u met koffie en een lekkere koek, vertellen u alles over het Dairy Breeding Center en het CRV-fokprogramma en leiden u rond. Aanmelden voor een bezoek aan het Dairy Breeding Center kan via uw fokkerijspecialist of de CRV-Klantenservice.

Let op: voor het bezoeken van het Dairy Breeding Center dient u zich vooraf eerst aan te melden, vrije inloop is helaas niet mogelijk.