Opendeurdagen CRV/BBG in Ciney

bwb

Komt u ook naar de opendeurdagen van CRV en BBG in Ciney? Op 28 en 29 oktober bent u welkom om kennis te maken met onze bwb-stieren.

CRV, partner van BBG, stelt transparantie voorop en wil haar vleesveehouders maximaal informeren. Bent u benieuwd wat dit voor u kan betekenen? Dan nodigen wij u graag uit om kennis te maken met onze stieren in de praktijk. Op donderdag 28 en vrijdag 29 oktober bent u van harte welkom op de speciale open-deuravond in Ciney. Deze dagen tonen we de stieren om 20.00 uur. Aansluitend praten we graag persoonlijk met u onder het genot van een hapje en een drankje.

Komt u ook? Wij zien uit naar uw komst en verwelkomen u graag! Meld u snel aan via: klantenservice.be@crv4all.com. Alle geregistreerde CRV-bezoekers ontvangen na afloop een spermawaardebon ter waarde van 20 euro.

Wanneer?
28 en 29 oktober 2021 20.00 uur

Waar?
BBG-STAL CINEY
Chemin du Tersoit 32
5590 Ciney

Coronamaatregelen

Bij toegang vragen wij naar uw coronapaspoort of een negatieve testuitslag. Indien u verkoudheidsklachten heeft of zich ziek voelt, meldt u zich alstublieft af. Gedurende de voorstelling is een mondmasker verplicht.