Nashville voor consistent gebouwde koeien met veel kracht en uitstekende gehalten

Hilltop Acres S Nutella, moeder van Nashville
Hilltop Acres S Nutella, moeder van Nashville

Hilltop Acres Nashville ETV is de nieuwste stier van het New Generation Genetics-programma. Nashville definieert wat we kunnen verwachten van een echte brown swiss stier.

Succesverhaal begint bij de moeder

Hij verbetert de gehalten terwijl hij een gemiddeld sterk frame opbouwt met een uitstekende dochtervruchtbaarheid. Het succesverhaal van Nashville begint bij zijn geweldige moeder Hilltop Acres S Nutella. Nutella is één van de allerbeste dochters van La Rainbow Sweet Silver, een stier die zichzelf bewezen heeft door consistente koeien te fokken die zeer goed produceren. Nutella is een middelgrote koe met een geweldig uier, in haar eerste lactatie presteerde ze beter dan haar kuddegenoten met een uitstekende melkproductie met hoge gehalten. Nutella scoort als vaars 87 punten met een uier van 88 punten. Verwacht wordt dat Nashvilledochters uitstekende gehalten hebben met veel kracht op een gemiddelde hoogtemaat. Ze hebben een goede vruchtbaarheid, waardoor ze langer blijven leven.

Fokker Tanner Mashek: ‘Ik heb Nashville veel gebruikt in mijn veestapel, hij heeft een uitstekende conceptie, hij past bij ons fokdoel om de levensduur en vruchtbaarheid te verbeteren en zal ons hoge gehalten leveren.’
Hilltop Acres S Nutella, moeder van Nashville
Hilltop Acres S Nutella, moeder van Nashville

Voor een hoge levensduur en verbeterde vruchtbaarheid

Tanner Mashek, de fokker van Nashville, merkt op: ‘Ik heb Nashville veel gebruikt in mijn veestapel, hij heeft een uitstekende conceptie, hij past bij ons fokdoel om de levensduur en vruchtbaarheid te verbeteren en zal ons hoge gehalten leveren.’ De vader van Nashville is de winstspecialist Portmann BS Bays Jonmar die afkomstig is uit Zwitserland en vader is van meerdere goede stieren en koeien over de hele wereld. Nashville is dé ideale stier om in te kruisen als u op zoek bent naar een consistent gebouwde koe, met veel kracht en een efficiënte productie voor gehalten.

Hilltop Acres Nashville ET

(Jonmar x Silver x Patton)

Jonge stier

  • Hoge gehalten
  • Kwaliteitsuiers
  • Goede gezondheidskenmerken

Bestel Nashville nu in de webshop!