Inschrijven Belgisch Kampioenschap holstein en BWB

belgisch kampioenschap

Tijdens Agribex 2021 vinden de Belgische kampioenschappen plaats. Op donderdag 9 december is de prijskamp voor het Belgisch witblauwras, op zaterdag 11 december zijn de kampioenschappen voor holstein (melkvee).

Belgisch witblauw

De organisatie van de prijskamp voor Belgisch witblauw is in handen van het Waalse Elevéo en CRV. Vleesveehouders kunnen hun dieren via CRV inschrijven, vóór vrijdag 29 oktober. Alle ingeschreven dieren dienen zowel aan de sanitaire voorwaarden als aan de voorwaarden van de organisatie te voldoen. Meer informatie en het inschrijfformulier vindt hier, u op de site van Coöperatie CRV.

belgisch kampioenschap bwb

Belgisch kampioenschap holstein (melkvee)

Inschrijven voor het Belgisch kampioenschap holstein is mogelijk tot uiterlijk 10 november 2021. De dieren die deelnemen moeten naast de sanitaire voorwaarden ook voldoen aan een aantal specifieke voorwaarden. Voor de ongekalfde en gekalfde vaarzen worden geen productienormen gesteld. De koeien moeten voldoen aan de melkproductienormen op basis van 305-dagen en op grond van erkende MPR. Meer informatie over voorwaarden en inschrijven vindt u hier op de website van Coöperatie CRV.