Hilltop Acres Perfection benadert perfectie 

Hilltop Acres Princess (2e kalfs), moeder van Hilltop Acres Perfection
Hilltop Acres Princess (2e kalfs), moeder van Hilltop Acres Perfection

Perfection vererft een mooie productie (+1042 kg melk) en positieve gehalten met +0,03% vet en +0,04% eiwit. ‘Zijn moeder Hilltop Acres Princess VG85 was een favoriet op de World Brown Swiss Conference in 2022’, vertelt Brett Haines, directeur New Generation Genetics. Princess produceerde in haar eerste lactatie ruim 11.000 kg melk met 4,60% vet en 3,80% eiwit.

Paula koe-familie

Aan de basis van Perfection staat Hilltop Acres Cad Paula VG87. Zij produceerde als tweedekalfs koe ruim 15.000 kg melk met 4,60% vet en 3,80% eiwit. Haines vertelt: ‘De Paula-koefamilie is één van de meest productieve koefamilies in het brown swissras met meer dan zeven zonen bij diverse KI-organisaties’. Diverse koeien in deze familie produceren meer dan 14.000 kg melk per lactatie. Deze melkdrive zien we ook terug in het profiel van Perfection. Haines gaat verder: ‘Tanner Mashek, de fokker van Paula en Princess, bevestigt dat de Paula-familie een uitstekende vertegenwoordiging is van het type koeien dat ze graag fokken bij Hilltop Acres. Koeien die melkrijk zijn, een uitzonderlijk type hebben en de tand des tijds makkelijk doorstaan’.

Hilltop Acres Cad Paula, grootmoeder van Perfection
Hilltop Acres Cad Paula, grootmoeder van Perfection
Brett Haines: ‘Perfection vertoont de ‘perfecte’ balans tussen lineaire kenmerken en positieve productie-, gezondheids- en fitnesskenmerken’

Perfecte uiers

Perfectiondochters zullen voorzien zijn van echte kwaliteitsuiers met een ontzettend hoge achteruieraanhechting (1.60) en zeer beste vooruieraanhechting (1.70). ‘Perfection vertoont de ‘perfecte’ balans tussen lineaire kenmerken en positieve productie-, gezondheids- en fitnesskenmerken’, geeft Haines aan. Perfection is dé stier om gehalten te verbeteren en levensduur toe te voegen. Hij past goed binnen zowel een raszuiver als kruisingsssysteem en brengt een geweldige balans in de fokkerij. ‘Met name opvallend zijn ook de score voor celgetal (2.79) en dochtervruchtbaarheid. Perfection benadert daarmee dus ook bijna de perfectie’, zo sluit hij af.

Hilltop Acres Perfection

(Jonmar x Kickstart x Cadence) 

InSire stier   

  • Mooie productie 
  • Hoge levensduur 
  • Kwaliteitsuiers 

CRV Gezondheid +1%
CRV Efficiëntie 0%

Bestel Perfection nu in onze webshop

Hilltop Acres Perfection
Hilltop Acres Perfection