Heeft u de duurzaamste veestapel van Vlaanderen 2022/2023?

Heeft u de duurzaamste veestapel van Vlaanderen 2022/2023?

Heeft u de duurzaamste veestapel van Vlaanderen 2022/2023? Stuur dan uw aanmelding in via ons aanmeldformulier en maak kans op onze mooie prijzen, waaronder een iPad Mini!

Duurzaamste veestapel van Vlaanderen 2022/2023

Wij zijn op zoek naar de duurzaamste veestapel van Vlaanderen 2022/2023. De uitreiking zal plaatsvinden op AgriFlanders. Uit alle inzendingen zal onze CRV vakjury twee kandidaten kiezen waarbij een leuke video zal worden gemaakt met betrekking tot de duurzaamste veestapel van Vlaanderen. Als geselecteerde kandidaat ontvangt u twee gratis kaarten voor de beurs AgriFlanders op 12 januari 2023. Als geselecteerde kandidaat haalt u uw prijs op bij onze stand op de beurs. De winnaar wordt gekozen door stemmen op de website en stemmen op de beurs zelf. De video's zullen dan ook op de beurs worden getoond. Beide kandidaten zullen op deze dag met mooie prijzen naar huis gaan.

Hoe doe ik mee?

Schrijf een leuke tekst waarom u de duurzaamste veestapel van Vlaanderen heeft. Denk hierbij aan de gemiddelde levensproductie, gemiddelde levensproductie bij afvoer of het percentage koeien die ouder dan 5 jaar worden in de veestapel. En stuur ook een afbeelding in van uw mooie veestapel. Opgeven kan via ons aanmeldformulier. Voor elke beurs kiest de jury twee kandidaten. U mag zelf aangeven voor welke beurs u mee wilt doen.

Wanneer u gekozen bent als één van de twee kandidaten zal er online worden gestemd. Ook op de beurs kan er nog gestemd worden op de duurzaamste veestapel van Vlaanderen 2022/2023. Op basis van het aantal stemmen zal er een winnaar worden gekozen. Op de beurs zullen de video's worden getoond en zal uiteindelijk de winnaar bekend worden gemaakt.

Voorwaarden

  • Als geselecteerde kandidaat ontvangt u twee gratis kaarten voor de beurs*.
  • Bent u uiteindelijk één van de twee kandidaten die geselecteerd is door onze vakjury? Dan zal er ook op uw bedrijf gefilmd worden, houd hier rekening mee wanneer u zich aanmeldt.
  • De afbeelding inclusief tekst kan worden gebruikt voor sociale media doeleinden, hier gaat u automatisch mee akkoord.
  • U bent een MPR deelnemer bij CRV.
  • Wanneer u het aanmeldformulier invult, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden.

* De uitreiking vindt plaats op 12 januari 2023 op de beurs in AgriFlanders.

Ik behoor tot de duurzaamste veestapel van Vlaanderen 2022/2023!

Aanmelden voor Agriflanders kan tot en met 4 december 2022

Aanmeldformulier