Extra onderhoud CRV applicaties

Extra onderhoud CRV applicaties

Om u snel en adequaat van management-data te voorzien en zo goed mogelijk van dienst te zijn, investeren wij continu in het verbeteren van onze applicaties en van onze IT-infrastructuur. Normaal gesproken vindt er daarom op iedere eerste zaterdagavond van de maand een onderhoudsmoment plaats. De komende periode zullen er een aantal extra onderhoudsmomenten worden ingepland, waardoor er verschillende applicaties minder beschikbaar of met minder functionaliteit beschikbaar zijn. Ook deze extra momenten worden op de zaterdagavonden gepland om u zo min mogelijk te belasten.

De volgende momenten zijn tot aan het einde van het jaar 2022 gepland:

  • Zaterdag 5 November: 18:30 – 03:00 uur
  • Zaterdag 19 November: 18:30 – 02:00 uur
  • Zaterdag 3 December: 18:30 – 02:00 uur
  • Zaterdag 17 December: 18:30 – 02:00 uur

Tijden zijn indicatief. Op ieder onderhoudsmoment zullen weer andere applicaties niet of minder benaderbaar zijn. We brengen u in deze applicatie(s) op de hoogte.

Wij proberen de onderhoudsmomenten zo kort mogelijk te houden en op momenten te plannen dat deze applicaties het minste worden gebruikt. Helemaal zonder hinder kunnen deze onderhoudsmomenten helaas niet plaatsvinden, wij verontschuldigen ons daarom voor het eventuele ongemak. Anderzijds weten wij dat deze onderhoudsmomenten op langere termijn bijdragen aan een betere gebruikservaring voor u, als klant.