Een kijkje acher de schermen: verwerking van sperma

Categorie: Algemeen
Een kijkje acher de schermen: verwerking van sperma

Het Semen Processing Center en het Internationaal Logistiek Centrum in Deventer spelen een cruciale rol in het productieproces van CRV, namelijk de verwerking van sperma. Hier worden jaarlijks 4 miljoen rietjes sperma afgevuld, gecontroleerd, geregistreerd, ingevroren en gereed gemaakt voor binnenlandse distributie en export. Ook staat hier al het geproduceerde sperma minimaal 30 dagen in quarantaine.

De locatie in Deventer is recent gemoderniseerd en voldoet daarmee weer aan de allerhoogste kwaliteitsstandaarden voor de verwerking van sperma. Zo zijn de vulmachines vernieuwd en wordt stikstof nu automatisch bijgevuld. Ook hebben we een geavanceerd klimaatsysteem geïnstalleerd.

Het werk op het Semen Processing Center en het Internationaal Logistiek Centrum doen we onder strikte hygiënische omstandigheden. Bezoekers kunnen we daarom niet toelaten. CRV is trots op het hypermoderne laboratorium en wil dit dan ook graag laten zien. Deze film geeft u de unieke mogelijkheid om een kijkje te nemen achter de schermen.