CRV-ledenbijeenkomsten 2022

CRV-ledenbijeenkomsten 2022

Binnenkort starten de jaarlijkse ledenbijeenkomsten inclusief verkiezingen. Een lastige opgave in deze coronatijd. Daarom organiseren de tien districten ieder een eigen (live) districtswebinar. Hierin blikken we met u terug op de ontwikkelingen van het afgelopen jaar. Ook nemen wij u mee in de actualiteiten vanuit het district, de coöperatie en de holding. De uitslag van de (her)verkiezing wordt ook bekend gemaakt. In het tweede deel van de webinar komt een specifiek thema aan de orde.

verkiezingen

In de maanden januari en februari zijn er verkiezingen voor het districtsbestuur. De kandidaten voor (her)benoeming in uw district zijn in Ledencontact december aan u voorgesteld. Omdat leden een tegenkandidaat kunnen aandragen. maakt het districtsbestuur de namen van alle kandidaten bekend na het sluiten van de termijn waarbinnen tegenkandidaten kunnen worden ingediend. Daarna kunnen we overgegaan tot de verkiezingen. Leden hebben hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen.

Webinars

Alle districten verzorgen een eigen (live) webinar. Leden ontvangen hier een persoonlijke digitale uitnodiging voor (of hebben deze inmiddels al ontvangen). De webinar duurt ca. 45 minuten. Graag tot ziens op één van de districtswebinars!