CRV aanwezig op Agribex in Brussel

Agribex
Agribex 2019

Van donderdag 7 tot en met zondag 10 december vindt in Brussels Expo de Agribex 2023 plaats. Dé internationale beurs voor akkerbouw, veeteelt, tuin en groene zones.

Graag verwelkomen wij u in onze stand in paleis 1 (standnummer 1305). Onze stand staat dit jaar helemaal in het teken van FeedExcel; dé fokkerijstrategie voor een zeer productieve veestapel, die meer melk levert met dezelfde hoeveelheid voer.

Wat deze fokkerijstrategie voor uw bedrijf kan opleveren, dat leggen wij graag persoonlijk aan u uit met behulp van een voerbak. Een voerbak? Ja, een speciale voerbak voor het meten van de voeropname. Onze FeedExcel fokkerijstrategie is namelijk gebaseerd op voeropnamedata van meer dan 10.000 melkgevende koeien. Op onze stand hebben we een leuke activiteit met deze voerbak in de hoofdrol.

Gratis FeedExcel shopper of emmer

Ook hebben we een leuk presentje voor u klaarliggen op onze stand. Vul het online formulier in en haal een gratis FeedExcel shopper of FeedExcel emmer op bij onze stand (op=op). Met het ingevulde formulier maakt u ook nog eens kans op een FeedExcel concept t.w.v. €750!

Vleesveespecialisten

Ook hebben we ruim aandacht voor de vleesveegebruikers. Onze vleesvee fokkerijspecialisten staan voor u klaar met het laatste nieuws over onze stieren, een beursactie en natuurlijk koffie of een pintje.

Prijskampen

Geniet tijdens de Agribex van de mooiste dieren tijdens de prijskampen. CRV en AWE organiseren op donderdag 7 december de prijskamp voor vleesvee en op zaterdag 9 december de prijskamp voor melkvee.

Inkomkaarten met korting

Met deze voucher kan u online een ingangsticket voor Agribex 2023 aankopen aan verlaagd tarief: € 13,- in plaats van € 16,-. Surf daarvoor naar de website en gebruik de volgende promocode: H5GBFPMD4. De promocode kan meermaals gebruikt worden.

Wij ontmoeten u graag op de Agribex!

Agribex

Data: 7 - 10 december
Tijd: 10:00 - 18:00 uur
Adres: Brussel